Violetta's hart kan niet kiezen
Boek

Violetta's hart kan niet kiezen ([2014])/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Nele Jacobs

Violetta (14, ik-figuur) kan niet kiezen tussen Tomas en Leon. En dat terwijl ze eigenlijk moet oefenen voor de muzikale komedie die Studio 21 op poten wil zetten. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Dit boek is gebaseerd op de populaire gelijknamige Disney tv-serie. Violetta (14, ik-figuur) is verhuisd naar Buenos Aires. Violetta's moeder is overleden, haar vader heeft een verloofde waar ze het niet goed mee kan vinden. Violetta volgt in het geheim zang- en danslessen samen met haar vriendengroep en bereid zich voor op een show. Twee jongens vechten om Violetta, maar telkens als Violetta een keus heeft gemaakt, zorgen de omstandigheden ervoor dat ze weer gaat twijfelen. Het onvoorziene open einde zorgt ervoor dat lezers het volgende deel willen lezen. Het boek volgt de scènes uit de tv-serie, wat blijkt uit de vaak abrupte tekstovergangen tussen situaties. De gebeurtenissen zijn onwaarschijnlijk, soms vergezocht en volgen elkaar snel op. De hoofd- en bijpersonen zijn statische karakters en hebben goede óf onaangename karaktereigenschappen. Op het voor- en achterplat en in het boek staan kleurenfoto's uit de tv-serie. Geschikt voor kenners en fans van de serie. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044741506 | 127 pagina's

Titel Violetta's hart kan niet kiezen
Secundaire auteur Nele Jacobs ; Walt Disney
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2014]
Overige gegevens 127 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie - Oorspronkelijke Engelse uitgave: Disney Enterprises Inc., (c)2014
ISBN 9789044741506
PPN 382825705
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Verliefdheid ; Muziek ; Eenoudergezin ; Argentinië
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Disney Violetta
Boek

Disney Violetta (2014-...)

vol. 2
Uitgeleend