Franklin & Bash. 2: Het complete tweede seizoen
DVD

Franklin & Bash. 2: Het complete tweede seizoen ([2014])/ Bill Chais

Twee bevriende advocaten met een onorthodoxe manier van werken moeten zich zien te handhaven bij een machtige advocatenfirma.

Recensie

Seizoen 2 (2012) van de Amerikaanse humoristische advocatenserie van Kevin Falls (The West Wing) en Bill Chais. Jared Franklin (Breckin Meyer) en Peter Bash (Mark-Paul Gosselaar) zijn twee jonge advocaten in Los Angeles die al jaren vrienden zijn en op onorthodoxe manier hun zaken aanpakken. Nadat ze een lastige zaak op creatieve wijze gewonnen hebben, vraagt de machtige en excentrieke advocaat Stanton Infeld hen om te komen werken voor zijn firma Infeld & Daniels. Ze krijgen een riant kantoor ter beschikking en mogen de collega's van hun eigen noodlijdende firma meenemen: ex-gevangene Carmen Philips (Dana Davis) die op borgtocht vrij is en onderzoek doet voor het duo en de briljante Pindar Singh (Kumail Nanjiani) die lijdt aan pleinvrees. De vier veroorzaken een cultuurschok bij de advocaten van Infeld. Tien afleveringen.

Specificaties

Engels | 8712609650754

Titel Franklin & Bash. 2: Het complete tweede seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mark-Paul Gosselaar ; Breckin Meyer
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : Sony Pictures Home Entertainment BV, [2014]
Overige gegevens 2 dvd-video's (404 min.) - kleur, geluid, breedbeeld (1.78:1) - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Mark-Paul Gosselaar, Breckin Meyer. - Engels gesproken, Frans, Italiaans of Spaans nagesynchroniseerd, 11 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : FanFare Productions, 2012
ISBN 8712609650754
PPN 383480248
Genre humoristische roman
Taal Engels