Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Het uur van de zonde
Boek

Het uur van de zonde ([2014])/ David Baldacci, vertaling [uit het Engels] Rogier van Kappel

Twee privé-detectives, die zijn betrokken bij het onderzoek naar een reeks moorden die geen verband lijken te hebben, moeten eerst een familiegeheim ontrafelen.

Recensie

Sean King en Michelle Maxwell, beiden als agent werkzaam geweest bij de geheime dienst, worden gevraagd om Junior Deaver bij te staan. Hij wordt verdacht van een inbraak bij de invloedrijke en welgestelde familie Battle. Als er een vermoorde vrouw met een bijzonder horloge om haar pols in het bos gevonden wordt, is dat het begin van een reeks ogenschijnlijk willekeurige moorden. De politie vraagt King en Maxwell om assistentie en ze ontdekken dat de familieverhoudingen van de Battles van cruciaal belang zijn voor de ontknoping van de zaak. Het boek is goed geschreven, heeft voldoende vaart, is spannend en Baldacci is een meester in het beschrijven van de karakters. In het middenstuk verliest het boek wat spanning omdat de moorden elkaar snel opvolgen. De auteur weet echter de aandacht van de lezer weer vast te houden door de verrassende wendingen. De beide hoofdfiguren stonden eerder centraal in 'Onbewaakt ogenblik'*. Normale druk.

Specificaties

Nederlands | 9789400505032 | 448 pagina's

Titel Het uur van de zonde
Auteur David Baldacci
Secundaire auteur Rogier van Kappel
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : A.W. Bruna Uitgevers, [2014]
Overige gegevens 448 pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Utrecht : Bruna, 2004 - Vertaling van: Hour game. - Columbus Rose, (c)2004
ISBN 9789400505032
PPN 376323264
Genre thriller
Taal Nederlands