Helweek
Boek

Helweek 7 dagen die je leven veranderen (2014)/ Erik Bertrand Larssen, vertaald uit het Noors door Maud Jenje en Sofie Maertens ; redactie: Eelke Warrink

Op bijna militaristische wijze wordt de lezer uitgedaagd een week lang in diverse opzichten bijzonder hard te werken om een beter mens te worden.

Aanwezigheid

Recensie

De helweek is bedoeld voor diegenen bij wie alles eigenlijk wel goed gaat. Het leven gaat gewoon zijn gangetje. En toch knaagt er iets. Al weet je niet precies wat. Dit boek is de uitdaging en bereidt je voor om het allerbeste uit jezelf te halen door eens uit je comfort-zone te stappen, je gewoontes te doorbreken, jezelf uit te putten tot óver de grens, om te merken dat je veel meer kunt dan je dacht. Het leert je je leven in een ander perspectief te zetten en jezelf een intense ervaring te gunnen die je je verdere leven bij zal blijven, waardoor je op je best kunt zijn met wat je ook doet. Je bereidt je goed voor op je persoonlijke helweek, waarin je vroeg op moet, harder gaat werken in een juiste modus, vroeg naar bed gaat, sociale media en tv uit laat, gezond eet, veel sport en een hele nacht doorwerkt. De auteur is een bekende mental coach uit Noorwegen, die eerder 'Genadeloos'* schreef dat samen met helweek de basis vormt voor zijn training.

Specificaties

Nederlands | 9789024403349 | 200 pagina's

Titel Helweek : 7 dagen die je leven veranderen
Auteur Erik Bertrand Larssen
Secundaire auteur Maud Jenje ; Eelke Warrink
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Amsterdam] : Uitgeverij Boom/Nelissen, 2014
Overige gegevens 200 pagina's - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Helvetesuka, 7 dager som forandrer livet ditt. - Oslo : J.M. Stenersens Forlag AS, 2013
ISBN 9789024403349
PPN 38202446X
Rubriekscode 366.41
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Coaching
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Coaching