Hacks voor minecrafters
Boek

Hacks voor minecrafters ([2015])/ Megan Miller, vertaling [uit het Engels]: Ann Van Dyck

Duik dieper in de wereld van Minecraft. Met aandacht voor o.a. bouwen, vechten en de voedselvoorziening. Bevat handige tips en trucs voor de pc-versie 1.7.9. Met kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Minecraft is een computerspel dat over de hele wereld ontzettend populair is. Het eenvoudige uiterlijk is bedrieglijk, want er gaat een uitgebreide spelwereld achter schuil waarin heel veel mogelijkheden liggen. In dit boek leert de lezer in heldere taal wat er allemaal mogelijk is. Elk hoofdstuk behandelt een deelonderwerp, zoals bouwen, vechten en voedselvoorziening. De kleurrijke, wel vrij donkere bladspiegel is voorzien van de nodige beelden uit het spel om goed duidelijk te maken waar het precies om gaat. De vele tips en trucs in dit boek zijn gebaseerd op versie 1.7.9 van het spel. Inmiddels is er al een nieuwere versie verschenen, maar dit boek biedt meer dan genoeg materiaal om ook voor die versie nog relevant te zijn. De basis blijft immers gelijk. Wel jammer is dat het boek zich heel specifiek richt op de pc-versie. Spelers op spelcomputers halen hier niet veel uit, omdat zij niets kunnen met de toetsenbordcombinaties. Voor pc-spelers is dit boek echter een praktische en duidelijke manier om dieper in de verslavende wereld van Minecraft te raken. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002258015 | 152 pagina's

Titel Hacks voor minecrafters
Auteur Megan Miller
Secundaire auteur Ann Van Dyck
Type materiaal Boek
Uitgave [Antwerpen] : Manteau, [2015]
Overige gegevens 152 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: de niet-officiële gids met tips and tricks die je nergens anders vindt! - Vertaling van: Minecraft hacks. - New York : Sky Pony Press, (c)2014
ISBN 9789002258015
PPN 391052330
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen