Scooby-Doo!
DVD

Scooby-Doo! moon monster madness ([2015])/ produced and directed by Frank Welker

Scooby-Doo en zijn vrienden winnen met een loterij een reis met het ruimteschip van miljardair Sly Baron. Een buitenaards wezen dwingt hen te landen aan de donkere kant van de maan. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Amerikaans lang animatieavontuur uit 2015 over de vier vrienden Velma, Fred, Daphne en Shaggy en hun hond Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde Deense Dog. Samen vormen ze het detectivebureau Mystery Inc dat buitengewone mysteries oplost. De vrienden hebben met een loterij een reis gewonnen met het ruimteschip van miljardair Sly Baron, samen met een aantal (oud-)astronauten en beroemdheden. Ze vermaken zich uitstekend, maar dan dwingt een mysterieus buitenaards wezen hen te landen op de donkere kant van de maan. Wat is hier gaande? De serie* 'Scooby-Doo' begon in 1969 als tekenfilmserie van Hanna-Barbera en inmiddels zijn er ook diverse live-actionfilms verschenen. Renee Schonfeld (commonsensemedia.org) geeft 3 sterren. Zij noemt het een genietbare typische Scooby-Doo-film met een eng monster, goedaardige grappen over stereotype personages, actuele humor en een positieve boodschap over samenwerken en omgaan met angst. Als bonus een informatieve film over ruimtevaart. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5051888209677

Titel Scooby-Doo! : moon monster madness
Uniforme titel Moon monster madness
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Paul McEvoy ; Frank Welker ; Mindy Cohn
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : marketed and distributed by Warner Bros. Home Entertainment Benelux, a division of Warner Bros. Entertainment Nederland B.V., [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (75 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder meer Frank Welker, Mindy Cohn, Grey Delisle Griffin, Matthew Lillard. - 4 talen gesproken waaronder Engels, 5 talen ondertiteld waaronder Nederlands. - Omslag vermeldt: Original movie - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Hanna-Barbera Productions Inc., (c)2014 - Bevat tevens: Space travel is groovy!
ISBN 5051888209677
PPN 391008153
Genre detectiveroman - science-fiction
Thematrefwoord Ruimtevaart
Taal Meerdere talen