Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Honden
Boek

Honden ([2014])/ Megan Cooley Peterson, vertaling [uit het Engels]: Vrouwke Klapwijk ; eindredactie: Renate Vergeer

Bekijk en lees welke soorten honden er allemaal zijn. Met weetjes over hun gedrag, zintuigen en eten. Bevat veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Foto-encyclopedie over honden, met uitleg over wat een hond is, de verschillende rassen (ook totaal onbekende 'designer' honden), gezondheid, voeding, wat ze allemaal kunnen etc. Duidelijke verdeling in twaalf korte hoofdstukken. De bladspiegel is vrij onrustig met verschillende lettertypes, diktes en extra versiersels om de kopjes. Bij elk kopje staat een goed uitgekozen kleurenfoto wat de uitleg heel duidelijk maakt. Per bladzijde zijn er gemiddeld negen kopjes met foto's. De uitleg is duidelijk met af en toe een moeilijk woord (o.a. ruien, feromonen). Niet duidelijk is waarom er in de bijschriften geen hoofdletters en punten staan en dat de zinnen door puntkomma's worden gescheiden. Ook mist een hoofdstuk over hoe je een hond moet opvoeden, waar je op moet letten en eventuele valkuilen bij de aanschaf van een hond. Prima boek als je wil weten wat voor soorten honden er bestaan en wat ze allemaal kunnen. Bovendien heel leuk om te bekijken. Duidelijk Amerikaans door de 'overdaad' aan spullen voor een hond (tandenborstel, tandpasta) en de prijs 'Canine good Citizen'. Om zelf te lezen vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461752239 | 32 pagina's

Titel Honden
Auteur Megan Cooley Peterson
Secundaire auteur Vrouwke Klapwijk ; Renate Vergeer
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2014]
Overige gegevens 32 pagina's - illustraties - 27 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Show me dogs. - Capstone Press ltd., (c)2013. - (My first picture encyclopedia)
ISBN 9789461752239
PPN 380481960
Rubriekscode 634.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden

Relaties/Serie

Mijn eerste foto-encyclopedie over...
Boek

Mijn eerste foto-encyclopedie over... (2014-...)

vol.
Uitgeleend