De duistere kroon
Boek

De duistere kroon (2015)/ Geronimo Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Manon Smits en Pieter van der Drift ; illustraties binnenwerk: Danilo Barozzi ; kaarten: Carlotta Casalino

De Spinnenkoningin heeft de Duistere Kroon bemachtigd, een voorwerp met een vreselijke toverkracht. Ze hoopt hiermee de Ridders van de Zilveren Roos te kunnen verslaan. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Ridders van de Zilveren Roos trekken opnieuw ten strijde tegen de duistere vijanden van Fantasia. In dit vierde en laatste deel van de serie 'Ridders van Fantasia'* moet de eeuwige strijd tussen Goed en Kwaad eindelijk zijn beslag krijgen. De Spinnenkoningin heeft zich de Duistere Kroon toegeëigend, een voorwerp met een vreselijke toverkracht. Ze hoopt hiermee aan de Ridders de beslissende klap te kunnen uitdelen. Die zullen nogmaals proberen de zeer lange strijd te beslechten in het voordeel van Fantasia en de sinistere Spinnenvorstin voor eens en altijd uit te schakelen. En zou het grote kwaad misschien toch een sprankje goedheid kunnen bevatten? De tekst en de illustraties zijn gedrukt in sepiakleur. Soms vertederend, dan weer angstaanjagend, verbeelden ze de gebeurtenissen in de 28 hoofdstukken. Het stofomslag vormt aan de binnenzijde een fraaie poster van ridder Zordan. In het boek bevindt zich in kleur een register van de ridderacademie, dat niet veel toevoegt. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789085922957 | 309 pagina's

Titel De duistere kroon
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Manon Smits ; Danilo Barozzi ; Carlotta Casalino ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : De Wakkere Muis, 2015
Overige gegevens 309 pagina's, 8 ongenummerde pagina's - illustraties - 21 cm - Met kwartetvel
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: La corona d'ombra. - Segrate : Edizioni Piemme, (c)2012. - (Cronache del Regno della Fantasia)
ISBN 9789085922957
PPN 384127622
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Ridders
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ridders van Fantasia
Boek

Ridders van Fantasia (2013-...)

vol. 4
Uitgeleend
Geronimo Stilton