Vakantie bij Tiffany's
Boek

Vakantie bij Tiffany's ([2015])/ Francesca Baldacci, vertaling uit het Italiaans: Liesbeth Dillo

Om haar verbroken verloving te boven te komen, gaat een jonge vrouw in het hotel van haar tantes aan de Adriatische kust werken.

Recensie

Als Angie in de steek gelaten wordt door haar verloofde, besluit ze om de zomer te gaan werken in het hotel van haar tantes. Deze tantes zijn helemaal gek van de film 'Breakfast at Tiffany's', de inrichting is jaren zestig, ze draaien oude films en hebben feesten in dezelfde stijl. Angie ontmoet in het hotel de norse, maar bijzonder knappe manager en een teruggetrokken gast met een geheim. Het hele verhaal verwijst naar de gelijknamige film, Angie lijkt zelfs op Audrey Hepburn. Ze lijkt niet erg volwassen: in zes maanden tijd heeft ze drie grote liefdes. Ook de andere karakters hebben niet veel diepgang. Het verhaal is erg romantisch en voorspelbaar. Voor lezers die ook liefhebber zijn van de film 'Breakfast at Tiffany's' is het een heerlijk boek vol herkenning dat bovendien een haast toeristische aanbeveling is voor de Adriatische kust.

Specificaties

Nederlands | 9789044346275 | 286 pagina's

Titel Vakantie bij Tiffany's
Auteur Francesca Baldacci
Secundaire auteur Liesbeth Dillo
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : The House of Books, [2015]
Overige gegevens 286 pagina's - 21 cm
Annotatie The House of Books is een imprint van Overamstel uitgevers bv - Vertaling van: Vacanze da Tiffany. - Segrate : Sperling & Kupfer Editori S.p.A., (c)2014
ISBN 9789044346275
PPN 383741947
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands