Storm in Havana
Boek

Storm in Havana ([2015])/ Clive Cussler, vertaling uit het Engels: Pieter Cramer

Dirk Pitt ontdekt nabij de Cubaanse wateren een plots opgekomen vervuiling die niet van natuurlijke aard blijkt te zijn.

Aanwezigheid

Recensie

Dirk Pitt ontdekt nabij de Cubaanse wateren een plots opgekomen vervuiling die niet van natuurlijke aard blijkt te zijn, maar het gevolg is van onderwaterexplosies en boringen naar een kostbaar erts. Bij zijn zoektocht naar het wie en waarom komen hij en zijn crew in hachelijke situaties terecht. Ondertussen zijn zijn kinderen, Summer en tweelingbroer Dirk, oceanologen, op de helft van een Azteeks archeologisch tablet gestoten, dat eeuwen geleden verdwenen is, maar nu zou kunnen leiden naar een ongehoorde schat. Beide onderzoeken smelten samen en leiden tot een levensgevaarlijke strijd. Bestsellerauteur Cussler heeft ervaring genoeg om vaart in een verhaal te krijgen door te veranderen van locaties, door de twee intriges te laten samensmelten en door filmische actiescènes te schrijven. Maar jammer genoeg is dit drieëntwintigste Dirk Pitt verhaal ook niet meer dan dat. Er zit weinig diepgang in en de situering in de nabije toekomst, de strijd tussen mogelijke opvolgers om de macht in het post-Castro tijdperk, is ook al oppervlakkig. Normale druk.

Specificaties

Nederlands | 9789044346336 | 383 pagina's

Titel Storm in Havana
Auteur Clive Cussler
Secundaire auteur Dirk Cussler ; Pieter Cramer
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : The House of Books, [2015]
Overige gegevens 383 pagina's - 24 cm
Annotatie Auteursnamen op omslag: Clive Cussler en Dirk Cussler. - Omslag vermeldt: Een Dirk Pitt avontuur - Vertaling van: Havana storm. - London : Michael Joseph, 2014
ISBN 9789044346336
PPN 383853192
Genre thriller
Taal Nederlands