Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Beste vriendinnen en het superkonijn
Boek

Beste vriendinnen en het superkonijn ([2015])/ Katja Alves, met tekeningen van Elli Bruder ; vertaald uit het Duits door Marieke Hoogland

De Muffin-Club komt altijd samen op de bovenste etage van Tamara's huis. Maar haar ouders gaan de etage verhuren. De meiden bedenken allerlei manieren om de bewoners weg te jagen, maar of dat gaat lukken? Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De Muffin-Club bestaat uit vier vriendinnen: Lin, Tamara, Miranda en Lulu. Ze gebruiken de bovenste etage van Tamara's huis als clubhuis en Tamara, die circusartiest wil worden, gebruikt het als oefenruimte om met haar superkonijn Super Albert een act in te studeren. De paniek is dan ook groot als de etage wordt verhuurd. Want wat is een club zonder clubhuis en waar moet Tamara oefenen? Ze bedenken allerlei manieren om de bewoners weg te jagen, maar of dat gaat lukken? Onafhankelijk te lezen derde deel uit de serie 'De Muffin-Club'*, dat verteld wordt door Tamara. Redelijk vlot leesbaar, in dik gedrukte blauwe letters, waarbij woorden die de nadruk hebben gedrukt zijn in roze. Veel gedetailleerde illustraties, variërend in grootte, op elke bladzijde, in verschillende kleurscharkeringen blauw roze en paars. Voorin een kennismaking met de hoofdpersonen. Ook geschikt voor minder geoefende lezers. Typisch meidenboek met aantrekkelijk omslag, dat graag gelezen zal worden door meiden vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025112837 | 99 pagina's

Titel Beste vriendinnen en het superkonijn
Auteur Katja Alves
Secundaire auteur Elli Bruder ; Marieke Hoogland
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Uitgeverij Holland, [2015]
Overige gegevens 99 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Beste Freundinnen und das Super-Kaninchen. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, (c)2014. - (Der Muffin-Club)
ISBN 9789025112837
PPN 383060753
Thematrefwoord Bakkers ; Clubs
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Muffin-Club
Boek

De Muffin-Club (2014-...)

vol. 3
Uitgeleend
Katja Alves