Code M
Boek

Code M ([2015])/ Ineke Mahieu, fotografie binnenwerk: Pief Weyman

Isabel zet met twee vrienden de zoektocht van haar opa voort naar het legendarische zwaard van de musketier d'Artagnan. Al snel blijkt dat ze niet de enigen zijn. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Isabel volgt het spoor van opa Ber: ze gaat op zoek naar het zwaard van d'Artagnan, dat ergens verstopt moet zijn in (de buurt van) Maastricht. Samen met neef Rik en nieuwe vriend Jules schuwt ze geen enkel gevaar - de vondst van de schatkaart, op zoek door de mergelgangen, in de tuin kijken bij André Rieu, stiekem weglopen, de code breken en het gevecht aangaan met 'van der Steen' die ook op het zwaard aast... Isabel, Rik en Jules doen alles om het zwaard te vinden, zodat opa het kan verkopen en met het verdiende geld kan blijven wonen in zijn eigen, prachtige hoeve. In dit vlot leesbare verhaal, geïnspireerd op het scenario van de speelfilm 'Code M'*, val je van het ene avontuur in het andere, waarbij heden en verleden hand in hand gaan en je vanaf de eerste bladzijde meegezogen wordt in een achtbaan van gebeurtenissen die je, als lezer, zelf ook mee zou willen maken. Met een katern met foto's uit de film en een doe-verbinding naar Kasteel Hoensbroek - lezen, kijken, doen, ervaren en beleven in één! Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000323449 | 174 pagina's

Titel Code M
Auteur Ineke Mahieu
Secundaire auteur Pief Weyman ; Dennis Bots ; Tijs van Marle
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2015]
Overige gegevens 174 pagina's, 8 ongenummerde pagina's platen - foto's - 20 cm
Annotatie Uitgave is gebaseerd naar de speelfilm Code M van regisseur Dennis Bots. - Gebaseerd op het scenario van Tijs van Marle en Karen van Holst Pellekaan
ISBN 9789000323449
PPN 383659175
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Zoektochten ; Grootvaders
Taal Nederlands