Hoe laat is het, meneer Wolf?
Boek

Hoe laat is het, meneer Wolf? (2014)/ geïllustreerd door Annie Kubler, Nederlandse editie [uit het Engels] onder redactie van leerkrachten uit het basisonderwijs

Meneer Wolf en kleine wolf worden om zeven uur wakker. Elk uur van de dag is het tijd voor iets anders, maar vooral voor... eten! Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties, waarin steeds twee klokken zijn verstopt. Met stoffen vingerpop. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Meneer Wolf en kleine Wolf worden om zeven uur wakker, een nieuwe dag begint! In deze bijna vierkante uitgave, met een ronde uitsparing door het omslag en alle pagina's, is het elk uur wel ergens tijd voor... Om negen uur is het tijd om de vlijmscherpe tanden te poetsen, om één uur is het tijd voor een middagdutje, om vier uur is het tijd om de was te doen en om vijf uur is het tijd om de tafel te dekken. Waar het echter vooral steeds tijd voor lijkt te zijn is... eten! Iedere dubbele pagina beslaat een heel uur, met links steeds dezelfde vraag ('Hoe laat is het, meneer Wolf?'), rechts een passend antwoord en doorlopend over beide pagina's een vrolijk gekleurde tekening, met altijd een digitale en een analoge klok ergens erin 'verstopt'. Meneer Wolf en kleine Wolf stelen meteen de show, zeker met het wolvenvingerpopje dat door de uitsparing in elke pagina past en wiens grote bek open en dicht kan, steeds maar weer. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036632751

Titel Hoe laat is het, meneer Wolf?
Auteur Annie Kubler
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Lisse : Rebo Productions, 2014
Overige gegevens 25 ongenummerde pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: What's the time, Mr Wolf? - Swindon, UK : Child's Play Ltd, (c)2003
ISBN 9789036632751
PPN 37710924X
Thematrefwoord Klok kijken ; Dagritme ; Voelboeken
Taal Nederlands