PAW PatrolTM
Boek

PAW PatrolTM (2014-...)

Relaties/Serie

Groot zoekboek
Boek

Groot zoekboek ([2021])

Ryder en de zes stoere pups van de Paw Patrol komen in actie in het bos, in de sneeuw en op nog meer plekken. Kun jij de tas en de bal vinden, en ook de spin? Groot vierkant hardkartonnen zoekboek met paginagrote kleurenillustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend
Paw Patrol
Boek

Paw Patrol Dubbeldik voorleesboek (2023)

PAW Patrol beleeft zeven verschillende avonturen! Het reddingsteam dat uit puppy's bestaat helpt een octopus aan een bril, oefent met Pup Fu-vechten en nog veel meer. Prentenboek met kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Uitgeleend
Paw Patrol™
Boek

Paw Patrol™ the mighty movie : het officiele filmboek ([2023])

Het reddingsteam van Paw Patrol krijgt superkrachten nadat er een meteoor neerstort in Avonturenstad. Maar de pups moeten oppassen: sommige mensen willen die krachten van ze stelen... Prentenboek met het verhaal uit 'Paw Patrol - The Mighty Movie' met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Uitgeleend
Frank Berrios
De pups gaan voor goud!
Boek

De pups gaan voor goud! ([2020])

Oom Otis vindt op de berg boven Avonturenbaai een enorme goudklomp. Maar zijn mijnkar loopt uit de rails en rijdt stuurloos naar beneden. Ryder en zijn reddingsteam Paw Patrol komen in actie. Prentenboek met kleurenillustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken

Specificaties

Nederlands

Titel PAW PatrolTM
Uniforme titel Paw patrol
Type materiaal Boek
Uitgave Heemstede : Big Balloon Publishers, 2014-..Haarlem : Big Balloon Publishers
Overige gegevens .. delen - formaat varieert
Annotatie Plaats van uitgave vanaf 2015: Haarlem - Vertaling van: Paw Patrol. - London : Nickelodeon Publishing, 2014-...
PPN 385915543
Taal Nederlands