Dicht op de hielen
Boek

Dicht op de hielen (maart 2015)/ Tess Gerritsen, vertaling [uit het Engels]: Karin Schuitemaker

Een jonge weduwe kan maar moeilijk aanvaarden dat haar man bij een brand is omgekomen en onderzoekt de omstandigheden waaronder dat is gebeurd.

Recensie

De auteur is bekend door haar medische thrillers met patholoog-anatoom Isles en rechercheur Rizzoli. Het succes hiervan deed uitgeverij Harlequin besluiten ook haar thrillers uit de jaren tachtig uit te geven en dit is er een van. Hoofdpersoon Sarah Fontaine kan de dood van haar kersverse echtgenoot moeilijk aanvaarden. Ze gaat op zoek naar de omstandigheden waaronder hij gestorven is en stuit daarbij op allerlei raadsels. Waarom was hij in Berlijn en niet in Londen zoals ze dacht? Wie was haar echtgenoot eigenlijk? Diplomaat Nick O'Hara helpt haar, maar ze vraagt zich af of hij wel te vertrouwen is. En waarom duikt de CIA telkens op? Het boek kent veel actie, de lezer wordt duidelijk bij de hand genomen om de draad niet te verliezen, maar desondanks blijft het spannend. Het verhaal speelt zich af in Washington, Londen, Berlijn en Amsterdam. Lezers van romantische fictie zullen deze thriller ook zeker waarderen. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789034753489 | 318 pagina's

Titel Dicht op de hielen
Auteur Tess Gerritsen
Secundaire auteur Karin Schuitemaker
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Harlequin®, maart 2015
Overige gegevens 318 pagina's - 18 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Harlequin Holland, 2010. - (Thriller) - Vertaling van: Call after midnight. - Don Mills : Harlequin Enterprises Ltd., (c)1987
ISBN 9789034753489
PPN 390725056
Genre thriller - romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thriller
Boek

Thriller (2010)

vol. Dicht op de hielen
Uitgeleend
Tess Gerritsen