Violetta
Boek

Violetta de making-of seizoen 2 : alle geheimen van de populaire tv-serie ([2014])/ [naar] Disney, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Nele Jacobs

Ontdek hoe de personages in het tweede seizoen van de tv-serie over Violetta zich ontwikkeld. En wie de nieuwkomers zijn. Een kijkje achter de schermen, met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Violetta is een Argentijnse muzikale tv-serie van Disney Channel, die sinds september 2013 in Nederland te zien is. Hoofdpersoon Violetta is een tienermeisje met zangtalent. Ze studeert bij Studio 21, (nu Studio On Beat), een dans- en muziekschool, waar zij vele vrienden heeft gemaakt. In dit fotoboek (ongeveer A4-formaat) over de tv-serie worden de acteurs gevolgd. Ze vertellen over hun rol in de serie als ook over hun privéleven. Elke acteur komt in ca. vier tot zes pagina's aan de orde. De kleurenfoto's in allerlei formaten vormen het belangrijkste deel van dit boek. Daarbij zijn opvallend veel foto's van stoere, goed uitziende jongens en vrolijke breeduit lachende meisjes in een opvallend zoete stijl. Tussen de foto's staan korte teksten en statements in een groot lettertype. Alles draait daarbij om verliefdheid en het ideale vriendje. Dit boek sluit aan bij het tweede seizoen van de tv-serie. In 2014 verscheen 'Violetta: de making-of: alle geheimen van de populaire tv-serie'* over het eerste seizoen. Kleurrijk maar zoetig fotoboek, bedoeld en herkenbaar voor fans van de serie. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044742152 | 71 pagina's

Titel Violetta : de making-of seizoen 2 : alle geheimen van de populaire tv-serie
Uniforme titel Disney Violetta De making-of seizoen 2
Secundaire auteur Nele Jacobs ; Walt Disney
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2014]
Overige gegevens 71 pagina's - illustraties - 29 cm
ISBN 9789044742152
PPN 38602099X
Rubriekscode Argentinië 095.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Violetta (televisieserie)
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Televisieseries