Smurfins vriendinnetje Sassette
DVD

Smurfins vriendinnetje Sassette = Sassette l'amie de la Schrtoumpfette ([2015])

Door een toverformule wordt Sassette in het leven geroepen zodat Smurfin een vriendinnetje heeft. Ze veroorzaakt echter veel problemen. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

In de tekenfilmreeks* 'De Smurfen' van de Amerikaanse Hanna-Barbera Studios beleven de Smurfen onder leiding van Grote Smurf allerlei avonturen, vaak met hun grote vijand, tovenaar Gargamel. De dvd 'Smurfins vriendinnetje Sassette' bevat een aantal afleveringen rond het personage Sassette. In de aflevering 'Sassette' komt door een toverspreuk van Gargamel en drie Smurfenkleuters een tweede vrouwelijke Smurf tot leven: Sassette. Ze is nog een kleuter en erg gemeen, maar gelukkig weet Grote Smurf haar om te toveren tot een lieve en guitige Smurfin. Verder onder meer 'De boekenwurmsmurf' waarin Brilsmurf ontdekt dat Sassette niet kan lezen. In 'Sassette's tand' wacht Sassette vergeefs op de tandenfee, wanneer ze haar eerste tand onder haar hoofdkussen legt. Zit Gargamel daar soms achter? Mede dankzij veel herhalingen op tv, twee bioscoopfilms (2011 en 2013) en merchandising zijn de kleine blauwe mannetjes nog steeds populair. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5412012166134

Titel Smurfins vriendinnetje Sassette = Sassette l'amie de la Schrtoumpfette
Uniforme titel Sassette l'amie de la Schrtoumpfette
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Peyo ; Yvan Delporte
Type materiaal DVD
Uitgave [Beerzel] : Lime-Lights Pictures, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 70 min.) - kleur, geluid - 12 cm
Annotatie Nederlands of Frans gesproken. - Gebaseerd op ideeën en verhalen van Peyo en Yvan Delporte - Videoversie van de animatiefilms: Verenigde Staten : Hanna-Barbera
ISBN 5412012166134
PPN 391235257
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Smurfen
DVD

De Smurfen (2009-)

vol.
Uitgeleend