Kindergebaren met Lotte & Max. [5], Boerderijdieren
DVD

Kindergebaren met Lotte & Max. [5], Boerderijdieren ([2011]), producent: Renske Douwes Dekker ; presentatie: Orissa Oldenburger, Merel van Zuilen

Spelenderwijs leren kinderen basisgebaren waardoor ze al kunnen communiceren voordat ze kunnen praten. Vanaf 6 maanden tot 6 jaar.

Recensie

Vroeger was gebarentaal iets voor dove mensen, nu zijn het juist ouders van horende babies en peuters die gebaren leren. Kinderen nemen gebaren immers sneller over dan gesproken woorden, waardoor de communicatie - zelfs met heel jonge kinderen - soepeler verloopt. Met deze dvd leren kinderen en hun ouders gebaren aan de hand van liedjes, tekeningen en filmpjes. De gebaren worden gebruikt samen met het gesproken Nederlands. Je leert dus niet de Nederlandse Gebarentaal, al kan het wel de eerste stap daar naar toe zijn. Dit is de vijfde dvd uit een serie* van acht, allemaal met dezelfde opzet. De dvd's hebben een inhoudsopgave maar zijn verder niet interactief; er zijn geen spelletjes of andere interactiemogelijkheden. Op deze dvd staan 30 gebaren die te maken hebben met dieren op de boerderij, bijvoorbeeld vogel, varken, koe, mug en rups. De dvd is voorzien van geluid en ondertiteling. Op de website kun je een trailer bekijken: www.lottemax.nl. Voor een brede doelgroep: ouders, kinderleidsters, enz.

Specificaties

Nederlands | 8714835089414

Titel Kindergebaren met Lotte & Max. [5], Boerderijdieren
Secundaire auteur Renske Douwes Dekker ; Orissa Oldenburger ; Merel van Zuilen
Type materiaal DVD
Uitgave Amsterdam : Kindergebaren met Lotte & Max, [2011]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 42 min.) - kleur, geluid - 12 cm
Annotatie Nederlandse gebarentaal en Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld - Bevat: 30 lesjes en gebarenliedjes
ISBN 8714835089414
PPN 35652177X
Rubriekscode 441
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gebarentaal; Kinderen
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Gebarentaal

Relaties/Serie

Kindergebaren met Lotte & Max
DVD

Kindergebaren met Lotte & Max (2010-...)

vol. [5]
Uitgeleend