Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Werk aan de winkel 3.0
Boek

Werk aan de winkel 3.0 hoe overleef ik als retailer de toekomst? (maart 2015)/ Paul Moers, eindredactie Manita Mekenkamp, Rupert Parker Brady ; illustratie Kim Raad

Praktische adviezen aan detailhandelaren over hoe zij moeten inspelen op het veranderd consumentengedrag en klanten kunnen blijven trekken.

Recensie

Adviezen aan winkeliers (detailhandel, retailers) om in te spelen op het veranderde consumentengedrag. Voor velen op tijd, maar voor enkele tienduizenden winkeliers te laat. De auteur gaat uitvoerig in op de veranderingen in het consumentengedrag. Zo zijn internetwinkels de markt voor een deel aan het overnemen. De consument vindt dat prima: snel bestellen en bezorging één dag later. Moers beschrijft de Nederlandse winkelgeschiedenis en in aansluiting daarop merkt hij op dat je als winkel niet kunt overleven als je niets nieuws hebt te bieden. Gesteld wordt dat het winkelen een belevenis moet zijn, of recreatie, met een perfecte bereikbaarheid, een schoon winkelgebied met een hart. Elke winkel moet spannend zijn. Voor de detailhandel zijn er nog wel degelijk kansen, maar er is een gebrek aan visie en lef. Dit boek is knap opgebouwd, overzichtelijk, toegankelijk en vooral praktisch. Voor winkeliers zou dit boek een leidraad kunnen (lees: moeten) zijn voor hun toekomst. De uitgave is geïllustreerd met foto's en figuren in kleur en bevat een literatuuroverzicht.

Specificaties

Nederlands | 9789490085568 | 224 pagina's

Titel Werk aan de winkel 3.0 : hoe overleef ik als retailer de toekomst?
Auteur Paul Moers
Secundaire auteur Manita Mekenkamp ; Kim Raad
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Zelhem] : Retaildenkers, maart 2015
Overige gegevens 224 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789490085568
PPN 390749613
Rubriekscode 372.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Detailhandel; Toekomstonderzoek
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Winkels