Van pup tot gezinslid
Boek

Van pup tot gezinslid een hondenlevenlang plezier van en met uw pup (2015)/ Debbie Rijnders en Veronica Garrelds, foto's: Ron Baltus, Debbie Rijnders en Veronica Garrelds

Informatie over de leeftijdsfasen, de bijbehorende verwachte gedragingen en vooral het socialiseren van de pup, waarom dit zo belangrijk is en hoe dat in zijn werk dient te gaan.

Recensie

Over het socialiseren van de hondenpup, waarom dit zo belangrijk is en hoe dat in zijn werk dient te gaan, op basis van de laatste kynologische inzichten. Aan bod komen alle leeftijdsfasen met de bijbehorende verwachte gedragingen en met opvoedkundige tips over wat daarbij van essentieel belang is. Met aandacht voor diverse soorten agressie, lichaamstaal van de hond, dominantiehandelingen door de mens, leefregels, zindelijkheid en wat verder te maken heeft met de opvoeding van een pup. De auteurs zijn gespecialiseerd in dierengedrag. Dit boek kan een belangrijke hulp zijn bij het grootbrengen van een pup. Grote doelgroep: iedere puppy-eigenaar kan met deze informatie zijn pup opvoeden tot een stabiele hond. Een aanrader. Geïllustreerd met kleurenfoto's. Bevat uitgebreide inhoudsopgave, maar geen register.

Specificaties

Nederlands | 9789058216359 | 149 pagina's

Titel Van pup tot gezinslid : een hondenlevenlang plezier van en met uw pup
Auteur Debbie Rijnders
Secundaire auteur Veronica Garrelds ; Ron Baltus
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Warffum] : [Welzo Media Productions bv], 2015
Overige gegevens 149 pagina's - illustraties - 24 cm
ISBN 9789058216359
PPN 389897671
Rubriekscode 634.13
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden; Africhting
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden

Relaties/Serie

Over dieren
Boek

Over dieren (1998-...)

vol.
Uitgeleend