Zelfmanagement doe je samen
Boek

Zelfmanagement doe je samen Iceland Diabetes Challenge ([2014])/ fotografie Ronald Hoogendoorn, tekst Eddy Veerman ; samenstelling: Petra Seegers, Bas van de Goor

Mensen met diabetes vertellen hoe ze aan hun zelfmanagement werken en een goede balans vinden tussen persoonlijke doelen en een goede gezondheid.

Aanwezigheid

Recensie

Het boek beschrijft de Iceland Diabetes Challenge. Ook komen de deelnemers aan het woord en vertellen ze hoe het is om diabetes te hebben en wat ze eraan doen. Ook hulpverleners zonder diabetes gingen mee. De ervaringen van de reis worden beschreven. Vooral het woord zelfmanagement staat centraal in alle stukken. Een van de samenstellers van het boek is Bas van de Goor, oud-volleyballer, heeft diabetes type 1 en heeft een stichting opgericht ter bevordering van bewegen met diabetes. Het boek probeert mensen te motiveren meer aan hun diabetes te werken door gezond en actief te leven. Het boek heeft veel mooie kleurenfoto's. Het is een motiverend en positief boek, en zeker een aanrader om te lezen als je zelf diabetes hebt. Ook voor hulpverleners om patiënten te motiveren.

Specificaties

Nederlands | 9789071902147 | 231 pagina's

Titel Zelfmanagement doe je samen : Iceland Diabetes Challenge
Auteur Ronald Hoogendoorn
Instelling /Bas van de Goor Foundation
Secundaire auteur Eddy Veerman ; Petra Seegers
Type materiaal Boek
Uitgave Arnhem : Bas van de Goor Foundation, [2014] - Deventer : daM uitgeverij
Overige gegevens 231 pagina's - foto's - 26 cm
ISBN 9789071902147
PPN 383607744
Rubriekscode IJsland 992
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Expedities; IJsland; Fotoboeken
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord IJsland