Paracord kids
Boek

Paracord kids knoop it yourself : meer dan 20 stoere knoopideeën ([2015])/ Thade Precht, tekeningen: Ursula Schwab ; vertaling [uit het Duits]: Loes Brouwer

Uitleg van twintig knoopontwerpen met paracord. Dit is een nylon koord waarmee je kunt knopen, vlechten en wikkelen. Knoop bv. een armband, sleutelhanger of een halter voor een paard. Met werktekeningen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Recensie

Paracord is een nylon koord dat door de structuur en flexibiliteit ideaal is om mee te knopen, te vlechten en te wikkelen. Het is in allerlei kleuren en vormen verkrijgbaar en gemakkelijk te verwerken om sieraden en accessoires te maken. Oorspronkelijk komt het uit Amerika, waar het wordt gebruikt voor het produceren van parachutelijnen. Deze handzame uitgave bevat ruim twintig ontwerpen van ringen, polsbandjes, haarspelden tot een hondenriem. Bij elk knoopontwerp staat een lijstje met benodigdheden. De ontwerpen worden stap voor stap duidelijk en eenvoudig uitgelegd en ondersteund door getekende kleurenillustraties en kleurenfoto's. Op de paginagrote scherpe kleurenfoto's zijn kinderen en enkele dieren afgebeeld met het desbetreffende werkstuk. In een aantal gevallen zijn in een apart kader aanvullende tips opgenomen. De beschrijving van paracordknopen bevindt zich aan de binnenkant van beide uitklapbare omslagen. Een leuk boek voor zowel meisjes als jongens, waarbij soms de hulp van een volwassene gewenst is. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789043917919 | 48 pagina's

Titel Paracord kids : knoop it yourself : meer dan 20 stoere knoopideeën
Auteur Thade Precht
Secundaire auteur Ursula Schwab ; Loes Brouwer
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos, [2015]
Overige gegevens 48 pagina's - illustrateis - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Knot : knot Paracord Kids. - Stuttgart : Frechverlag GmbH, (c)2014
ISBN 9789043917919
PPN 383945283
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Knoopwerk
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Knoopwerk