Haar en sjaals in de knoop 2
Boek

Haar en sjaals in de knoop 2 twist it, tie it, love it! ([2014])/ Saar Styling, foto's Leen Van Den Meutter ; tekst, creatie en styling: Sarah Miny

Heb je lang haar, dan kun je het in allerlei modellen vlechten, Dit boek laat bovendien zien hoe je je haar kunt versieren met een geknoopte sjaal. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Deze uitgave is het vervolg op het boek 'Haar & sjaals in de knoop' (2013)* en geschreven vanuit het zelfde concept. Nu wil de schrijfster het hebben over de gebloemde, zwierige en satijnachtige sjaaltjes. Deze dunne sjaals zijn ideaal om rond het hoofd, in de haren of rond de hals te knopen, beweert de auteur. Ze geeft twintig voorbeelden van allerlei knoopvormen die paginagroot in kleur zijn afgebeeld op modellen met lang haar. Een stap-voor-stapuitleg laat het plooien en knopen duidelijk zien. Kleine foto's, tekstjes en tips leggen de werkwijzen en plooitechnieken uit. De getoonde sjaals zijn vierkant of rechthoekig en hebben namen zoals: bloemetje, de twist, het strikje, de hoofdwrap, donut en de turban. In het tweede hoofdstuk worden de outfit en accessoires gepimpt met sjaals. Een halsketting, handtas, teenslippers, en zelfs een fotocamera worden versierd met sjaals. De opzet en knooptechnieken worden op dezelfde wijze als in het eerste hoofdstuk getoond, beschreven en uitgelegd. Het boek wordt besloten met een overzicht met kleine fotootjes. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401417310 | 90 pagina's

Titel Haar en sjaals in de knoop 2 : twist it, tie it, love it!
Instelling Saar Styling, Mol
Secundaire auteur Sarah Miny ; Leen Van den Meutter
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2014]
Overige gegevens 90 pagina's - foto's - 24 cm
ISBN 9789401417310
PPN 374664110
Rubriekscode 615.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Haardrachten ; Sjaals
PIM Rubriek Uiterlijk
PIM Trefwoord Haar