Moms' night out
DVD

Moms' night out ([2014])/ directed by The Erwin brothers

Allyson en haar vriendinnen willen een avondje uit, waarvoor hun mannen op de kids moeten passen. Dat moet toch geen probleem zijn?

Recensie

Komedie uit 2014 van Andrew en Jon Erwin (October baby) met Sarah Drew (Grey's anatomy) en Sean Astin. Allyson is huisvrouw en de gestresste moeder van drie jonge kinderen, haar man Sean is vaak op reis. Ze besluit met twee vriendinnen een avondje uit te gaan, hun echtgenoten zullen op de kinderen passen. Het avondje uit van de vrouwen verloopt niet zoals gepland, maar de mannen die weinig ervaring hebben met kinderen vergaat het veel erger en de avond eindigt chaotisch nadat een van de kinderen zoek is geraakt. Dankzij haar geloof komt Allyson tot het inzicht wat haar taak en plaats is als moeder. Monica Meijer (cinemagazine.nl) geeft 2 sterren voor 'een makkelijk wegkijkende komedie'. Zij noemt Drew 'authentiek' en met 'een goede komische timing', maar vindt de grappen niet sterk en christelijke boodschap te nadrukkelijk aanwezig.

Specificaties

Engels | 8712609650334

Titel Moms' night out
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jon Erwin ; Andrew Erwin ; Sarah Drew ; Sean Astin ; Patricia Heaton
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : Sony Pictures Home Entertainment, [2014]
Overige gegevens 1 dvd-video (96 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Sarah Drew, Sean Astin, Patricia Heaton, Trace Adkins. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in 4 talen, ondertiteld in 10 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Affirm Film, 2014 - Bevat ook onder meer: Verwijderde scènes ; Het hart van "Moms night out" ; Audiocommentaar van de filmmakers
ISBN 8712609650334
PPN 382582780
Genre humoristische roman - protestants milieu
Thematrefwoord Moederschap
Taal Engels