Queensland & the Great Barrier Reef
Boek

Queensland & the Great Barrier Reef (August 2014)/ this edition written and researched by Charles Rawlings-Way, Meg Worby, Tamara Sheward

Recensie

Gids voor Queensland, de 'Sunshine State' in Noordoost-Australië. De staat met de grootste diversiteit aan landschappen - van woestijnen tot dicht oerbos, van lange stranden tot zompige moerassen - en deze gids doet werkelijk alle recht aan alles wat dit deel van Australië de toerist te bieden heeft. Ook deze Lonely Planet-gids hanteert de vernieuwde formule: eerst aardige feiten over het land, dan uitgebreide behandeling van Brisbane met een tocht langs de kusten van Queensland, stap voor stap, ongelooflijk gedetailleerd en gedocumenteerd, om ten slotte in het binnenland en de afgelegen gebieden, de 'Outback', te eindigen. Als laatste de feiten voor de reiziger (paspoort, visa, geld, gezondheid, voltage etc.). De inhoud slaat niets over: tientallen kaarten, duizenden adressen, adviezen voor avontuurlijke trips, gegevens over alle nationale parken en de plaatsen om zich, op welke wijze dan ook, te ontspannen. Kortom, een duizelingwekkende hoeveelheid informatie. Tamelijk kleine druk in dubbele tekstkolommen per pagina. Aantrekkelijk maar niet overdreven geïllustreerd met kleine kleurenfoto's in een katern en veel tekeningen.

Specificaties

Engels | 9781742205762 | 334 pagina's

Titel Queensland & the Great Barrier Reef
Uniforme titel Queensland and the Great Barrier Reef
Auteur Charles Rawlings-Way
Secundaire auteur Meg Worby ; Tamara Sheward
Type materiaal Boek
Editie 7th edition;
Uitgave Footscray, Vic. : Lonely Planet, August 2014
Overige gegevens 334 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 20 cm
Annotatie Met index - Oorspronkelijke titel verschenen onder de auteursnaam Mark Armstrong: Queensland. - Hawthorn, Vic. [etc.] : Lonely Planet, 1996. - (Lonely Planet Australia guide)
ISBN 9781742205762
PPN 381999246
Rubriekscode Australië 995.3
Taal Engels
Onderwerp algemeen Queensland; Reisgidsen ; Groot Barrièrerif; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Australië (Queensland)