Creatief met paracord
Boek

Creatief met paracord ([2015])/ vertaling [uit het Engels]: Josée Jakobs, opmaak & redactie binnenwerk: -Lein|redactie & vormgeving

Uitleg van twintig armbanden met paracord, een nylon koord, en verschillende knooptechnieken. Met werkfoto's en foto's van de eindresultaten. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Recensie

Na de Scoobidoorage en recentelijk de Loomrage waaraan zo ongeveer ieder kind meedeed, kunnen er nu ook armbanden en andere accessoires gemaakt worden van Paracord. Dit is een nylonkoord dat voor parachutes wordt gebruikt. In deze uitgave staan twintig eenvoudige projecten, vooral armbanden maar ook enkele andere accessoires die met dit sterke koord kunnen worden gemaakt. Er worden verschillende simpele knooptechnieken gebruikt. Natuurlijk zijn er veel meer toepassingen, maar dit boek beperkt zich tot deze twintig eenvoudige voorbeelden die aantrekkelijk zijn voor kinderen vanaf een jaar of negen. Met een korte inleiding over de te gebruiken materialen. Per werkstuk is er een duidelijke stap-voor-stapuitleg in drie kolommen met veel duidelijke werkfoto's in kleur. Met een aantrekkelijk ogend omslag. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045210612 | 24 pagina's

Titel Creatief met paracord
Uniforme titel Paracord
Instelling /-Lein | redactie & vormgeving, Utrecht
Secundaire auteur Josée Jakobs
Type materiaal Boek
Uitgave [Uithoorn] : Karakter Uitgevers B.V., [2015]
Overige gegevens 24 pagina's - illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaling van: Paracord crafts. - Leisure Arts, Inc., (c)2013
ISBN 9789045210612
PPN 387617892
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Knoopwerk
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Knoopwerk