Meisjesgeluk
Boek

Meisjesgeluk knutselplezier voor jonge meiden : 40 creatieve ideeën die geluk brengen ([2015])/ Pia Deges, foto's: frechverlag GmbH, Stuttgart ; illustraties: Melanie Dahmen ; vertaling [uit het Duits]: Emmy Middelbeek

Houd jij ook zo van knutselen, schilderen en kokkerellen? Ga dan gauw aan de slag met deze veertig projecten, zoals een lichtjesslinger, een warmwateruil en krokante lolly's. Met paginagrote kleurenfoto's. Met hulp vanaf ca. 7 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Jonge meiden vinden het over het algemeen heerlijk om zelf dingen te knutselen, te naaien of te breien, te decoreren, te schilderen, in de keuken te kokkerellen... Voor hen is dit boek, waarin in zes hoofdstukken - Speel... goed!, Poppenplezier, Versieringen, Sieraden, Smullen maar en Cadeautjes - veertig projecten met typisch meidendingen in voornamelijk pasteltinten stap voor stap duidelijk beschreven worden. Met een goed lijstje van benodigdheden en extra tips voor speciale effecten. Achter in het boek zijn werktekeningen van patronen te vinden. Ook door het feit dat de te maken objecten op de vele, vaak paginagrote, mooie kleurenfoto's voornamelijk in pastelkleuren (met een overmaat aan roze en lichtpaars) worden getoond, en dat de bladzijden pastelkleurige steunkleuren hebben, is dit een vrolijk uitziend, blijmakend boek waarmee meisjes van ca. 7 jaar (met wat hulp van volwassenen) t/m 12 jaar heel wat leuke dingen kunnen maken.

Specificaties

Nederlands | 9789002256790 | 115 pagina's

Titel Meisjesgeluk : knutselplezier voor jonge meiden : 40 creatieve ideeën die geluk brengen
Auteur Pia Deges
Secundaire auteur Melanie Dahmen ; Emmy Middelbeek
Type materiaal Boek
Uitgave [Antwerpen] : Manteau, [2015]
Overige gegevens 115 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: Mädchenglück. - Stuttgart : frechverlag GmbH, (c)2013
ISBN 9789002256790
PPN 39101305X
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid