Teenage Mutant Ninja Turtles. Seizoen 2: Volume 4, Into dimension X
DVD

Teenage Mutant Ninja Turtles. Seizoen 2: Volume 4, Into dimension X ([2015])

De vier gemuteerde schildpadden zijn experts op het gebied van de ninja vechtkunst. In New York gaan ze de strijd aan met kwaadaardige vijanden. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Zeven afleveringen van het tweede seizoen* (2013-2014) van de Amerikaanse animatieserie over vier gemuteerde schildpadden die zeer bedreven zijn in de ninja vechtkunst. Deze 'ninja turtles' zijn broers en waren ooit gewone schildpadden, maar door de werking van een geheimzinnige substantie zijn ze gemuteerd tot meer dan mensgroot. Hun meester, de rat Splinter, heeft hen getraind in de oosterse vechtkunst. Ze leven in de riolen van New York, maar nu is het tijd dat ze de wereld boven de grond verkennen. Ze gaan de strijd aan met vele kwaadaardige vijanden zoals de buitenaardse Kraang en raken bevriend met enkele mensen. De Ninja Turtles begonnen hun leven in 1984 als striphelden, gevolgd door een animatieserie in de jaren negentig, bioscoopfilms, boeken, speelgoed enz. Emily Ashby (Common Sense Media, i) geeft 2 (van 5) sterren. Zij noemt de serie trouw aan het origineel, met een leuk stel broertjes en een positieve boodschap over samenwerken en vechten tegen het kwaad en tegen pestkoppen. Minpunten vindt zij het vele geweld en het feit dat vechten als beste oplossing van problemen wordt gepresenteerd. De serie wordt uitgezonden op Nickelodeon en ontving diverse nominaties voor Annie en Emmy Awards. Nederlands gesproken. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5053083038182

Titel Teenage Mutant Ninja Turtles. Seizoen 2: Volume 4, Into dimension X
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Peter Laird ; Kevin Eastman ; Sean Astin ; Jason Biggs
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Paramount Pictures, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 152 min.)
Annotatie Stemacteurs onder andere: Sean Astin, Jason Biggs, Greg Cipes, Rob Paulsen. - 6 talen gesproken waaronder Nederlands - Gebaseerd op karakters gecreëerd door Peter Laird en Kevin Eastman - Videoversie van de animatieserie voor Nickelodeon: Verenigde Staten : Viacom International - Bevat: De legende van de Kuro Kabuto ; Plan 10 ; Bittere wraak ; Het spookt in Chinatown ; In dimensie X ; De invasie: deel 1 ; De invasie: deel 2
ISBN 5053083038182
PPN 392102099
Genre science-fiction
Thematrefwoord Buitenaardse wezens
Taal Meerdere talen