Inspector Lewis. 8: Het complete 8e seizoen
DVD

Inspector Lewis. 8: Het complete 8e seizoen ([2015])/ Bill Anderson

Inspecteur Robert Lewis, voormalig assistent van inspecteur Morse, is eigenlijk met pensioen maar van tijd tot tijd wordt hij te hulp geroepen door zijn vroegere partner James Hathaway.

Recensie

Achtste seizoen van de Britse detectiveserie waarin inspector Lewis (Kevin Whately) na de dood van inspecteur Morse zelf inspecteur is geworden. Zijn assistent is James Hathaway (Laurence Fox). Met behulp van patholoog-anatoom dr. Laura Hobson (Clare Holman) lossen ze moordmysteries op die zich afspelen in het historische Oxford met zijn universiteitscampus en omgeving. Seizoen 7 bleek na eerdere aankondigingen toch niet het laatste seizoen te zijn. Het achtste seizoen werd gewoon gemaakt, dit keer met drie tweedelige afleveringen. Ondertussen is bekend dat seizoen 9 ook gemaakt wordt. Uitgezonden door de KRO.

Specificaties

Engels | 8717344756730

Titel Inspector Lewis. 8: Het complete 8e seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kevin Whately ; Laurence Fox ; Colin Dexter
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Bridge Entertainment, [2015]
Overige gegevens 2 dvd-video's (6 Ü 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Kevin Whately, Laurence Fox, Clare Holman. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gei§nspireerd op de Inspector Morse-boeken van Colin Dexter - Videoversie van de televisiefilms: Groot-Brittannie§ : ITV, 2014
ISBN 8717344756730
PPN 392178257
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

Inspector Lewis
DVD

Inspector Lewis (2007-...)

vol. Seizoen 8
Uitgeleend