Met dodelijke afloop
Boek

Met dodelijke afloop (april 2015)/ Lynell Nicolello, vertaling [uit het Engels]: Erica Disco

Als rechercheur Evelyn Davis wordt ingezet om enkele moorden op te lossen doen deze haar sterk denken aan het uitmoorden van haar eigen familie vijftien jaar eerder.

Aanwezigheid

Recensie

In de proloog wordt verteld dat vijftien jaar geleden de familie van Evelyn Davis werd vermoord. De moordenaar en het motief werden nooit gevonden. Nu is ze een van de beste rechercheurs van haar bureau. Ze wordt geconfronteerd met haar verleden doordat er een aantal identieke moorden wordt gepleegd. Voor het onderzoek hiervan is ook de FBI ingezet in de persoon van de knappe Marcus Moretti, die ook moet proberen om Evelyn over te halen om voor de FBI te gaan werken. Als ze persoonlijk wordt bedreigd door de moordenaar en als het gezin van haar collega-partner wordt uitgemoord, komt het gevaar wel heel dicht bij. Spannend debuut, hier en daar de nodige toevalligheden, maar toch een echte page-turner. Een mengeling van spanning en romantiek, die tot het eind wordt vastgehouden. Tamelijk verrassende ontknoping. Aardig goede karaktertekening en filmisch beschreven. Vrij kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789034753496 | 382 pagina's

Titel Met dodelijke afloop
Auteur Lynell Nicolello
Secundaire auteur Erica Disco
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Harlequin®, april 2015
Overige gegevens 382 pagina's - 18 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA - Vertaling van: The dead don't lie. - Don Mills : Harlequin Enterprises Ltd., (c)2014
ISBN 9789034753496
PPN 391794965
Genre romantische verhalen - thriller
Taal Nederlands

Relaties/Serie

IBS thriller
Boek

IBS thriller (2009-...)

vol. 101
Uitgeleend