Andalusië
Boek

Andalusië de reisgids voor een actieve & culturele vakantie (2015)/ auteur: Des Hannigan, Josephine Quintero, Achim Bourmer, vertaling [uit het Engels]: Studio Imago, Piet Hein Geurink ; vertaling herziene uitgave [uit het Engels]: Vitataal ; redactie en productie herdruk: Vitataal

Recensie

Op luxe papier gedrukt en uitvoerig geïllustreerd met kleurenfoto's, zoals we gewend zijn van de Wat&Hoe reisgids. De teksten zijn niet al te lang en de toerist die niets wil missen en veel wil zien wordt aan het handje genomen met uitgestippelde dagprogramma's per stad. Er volgt een korte introductie over de streek: korte tips en (weinig diepgaande) uitleg over verschillende onderwerpen, vervoer, accommodatie, eten en drinken, winkelen en vermaak. Bij de bezienswaardigheden in het reisgedeelte staan verwijzingen naar de plattegronden die achterin zijn opgenomen, openingstijden en of een bezienswaardigheid een hoge toegangsprijs heeft. Hotels, restaurants en bezienswaardigheden staan met details en prijzen vermeld. Tot slot nog wat uitstapjes en vijf wandelingen en autotochten en nog meer praktische informatie (8 pagina's). Daarna volgen enkele plattegronden en kaarten. Met register. Praktische gids, geschikt voor een eerste kennismaking met de streek. Deze herdruk werd geactualiseerd, de spiraalband is weggevallen en de gids werd voorzien van een nieuw omslag en serienaam (Onderweg).

Specificaties

Nederlands | 9789021558431 | 210 pagina's

Titel Andalusië : de reisgids voor een actieve & culturele vakantie
Auteur Des Hannigan
Instelling /Studio Imago, Amersfoort ; /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Josephine Quintero ; Achim Bourmer ; Piet Hein Geurink
Type materiaal Boek
Editie Negende, herziene druk;
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, 2015
Overige gegevens 210 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Utrecht [etc.] : Kosmos Z&K, 2002. - (Kosmos reisgidsen) - Met register - Vertaling van: Andalusien. - Ostfildern : Mairdumont GmbH & Co. KG, (c)2015. - (Baedeker smart guide)
ISBN 9789021558431
PPN 383764203
Rubriekscode Spanje 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Andalusië; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Spanje (Andalusië)