DCI Banks. De complete vierde serie
DVD

DCI Banks. De complete vierde serie ([2015])

Detective Chief Inspector Alan Banks en zijn assistente Annie Cabbot onderzoeken misdrijven in het ogenschijnlijk gemoedelijke plaatsje Eastvale in Engeland.

Aanwezigheid

Recensie

Deel 4 van de Britse detectiveserie* (BBC) uit 2014, gebaseerd op de populaire boeken van Peter Robinson. In de hoofdrol Stephen Tompkinson (Wild at heart) als Alan Banks die misdrijven onderzoekt in Eastvale, een fictief stadje in Noord Yorkshire. Rechercheur Annie Cabbot keert weer terug van zwangerschapsverlof. Samen met hoofdinspecteur Banks en de andere teamleden gaat ze achter een vermist kind aan. Het blijkt een kidnapping te zijn door een zogenaamde maatschappelijk werker. Ook wordt er onderzoek gedaan naar een moord op een jonge popartiest en rechercheur Helen Morton gaat met een arrestatieteam mee om een pistool in beslag te nemen. Eén van de teamleden schiet per ongeluk een ongewapende man neer. Helen schakelt haar collega Annie in om het onderzoek te leiden. Ondertussen krijgen Alan en Annie een relatie. De serie wordt uitgezonden door de KRO.

Specificaties

Engels

Titel DCI Banks. De complete vierde serie
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur David Richards ; Stephen Tompkinson ; Andrea Lowe ; Caroline Catz ; Peter Robinson
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Bridge Entertainment, [2015]
Overige gegevens 3 dvd-video's (6 × 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Stephen Tompkinson, Andrea Lowe, Caroline Catz. - Regiseurs onder andere: David Richards - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op de boeken van Peter Robinson - Videoversie van de televisieserie: Groot-Brittannië : Left Bank Pictures Limited, (c)2014 - Bevat: What will survive; Buried; Ghosts
PPN 392529424
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

DCI Banks
DVD

DCI Banks (2012-...)

vol. Serie 4
Uitgeleend