Allerbeste vriendinnen en het perfecte plan
Boek

Allerbeste vriendinnen en het perfecte plan ([2015])/ Katja Alves, met tekeningen van Elli Bruder ; vertaald uit het Duits door Marieke Hoogland

Lin is heel verlegen en moet overal van blozen. Daar willen de vriendinnen wat aan doen. Ze bedenken een anti-verlegenheids-plan. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Lin heeft samen met haar vriendinnen Miranda, Tamtam en Lulu een club: de Muffin-Club. Lin is heel verlegen en moet overal van blozen. Daar willen de vriendinnen wat aan doen. Als hun juf een paar weken wordt vervangen door vrolijke meester Tobias proberen ze hun anti-verlegenheidsplan uit. Op het afscheidsfeestje van de invalmeester, tijdens de verhalenvertelnacht, laat Lin zien wat ze allemaal durft. Vierde los te lezen deel uit de serie 'De Muffin-Club'* met vrolijke en eenvoudige vriendinnenverhalen, dit keer geschreven vanuit het perspectief van de verlegen Lin. De tekst in duidelijke letter met schreef is in blauw gedrukt op gebroken wit. Sommige woorden zijn gedrukt in een roze, afwijkende letter. Ieder hoofdstuk heeft een titel. Extra toegankelijk wordt het verhaal door de kleine tekeningetjes rondom de tekst. Ook geschikt voor minder geoefende lezers. Stevige aantrekkelijke omslag in klein formaat. De vrolijk ogende inhoud zal meisjes van de doelgroep zeker aanspreken. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025112950 | 98 pagina's

Titel Allerbeste vriendinnen en het perfecte plan
Auteur Katja Alves
Secundaire auteur Elli Bruder ; Marieke Hoogland
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Uitgeverij Holland, [2015]
Overige gegevens 98 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Allerbeste Freundinnen und der Anti-Schüchternheitsplan. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, (c)2014. - (Der Muffin-Club)
ISBN 9789025112950
PPN 391166190
Thematrefwoord Bakkers ; Clubs ; Verlegenheid
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Muffin-Club
Boek

De Muffin-Club (2014-...)

vol. 4
Uitgeleend
Katja Alves