Gluten- & zuivelvrij kookboek
Boek

Gluten- & zuivelvrij kookboek snelle en lekkere gerechten voor elk moment ([2015])/ Grace Cheetham, vertaling [uit het Engels]: Claudia Dispa ; redactie en productie: Vitataal

Originele, lekkere en gezonde recepten voor de totale dagelijkse voeding van mensen die last hebben van een bepaalde voedselallergie.

Aanwezigheid

Recensie

De receptuur omvat het complete dagmenu, inclusief gebak en andere versnaperingen en mogelijkheden voor feestelijke gelegenheden. De recepten worden 'geduid' d.m.v. een symbool dat aangeeft of het gluten-, zuivel-, gist-, soja-, ei-, noten-, zaden-, of citrusvrij, dan wel vegetarisch, is. De legio alternatieve ingrediënten die worden toegepast, vormen de basis voor bovengenoemde receptcategorieën, hetgeen resulteert in veelzijdige mogelijkheden t.a.v. voedselallergieën en -intoleranties. Deze ingrediënten worden op originele wijze gecombineerd met andere, waardoor een afwisselend en veelzijdig geheel is ontstaan. De recepten zijn vrij gemakkelijk en relatief snel uit te voeren met eenvoudige technieken. Ook internationale klassiekers passeren in een niet-allergene vorm de revue, terwijl hun oorspronkelijk karakter duidelijk herkenbaar is gebleven. Klasse! Eigentijdse en/of vindingrijke bereidingsmethoden, evenals adequate basisinformatie, tips en ervaringen dragen bij aan de aantrekkelijkheid van dit boeiende kookboek. Fraai geïllustreerd in kleur met register.

Specificaties

Nederlands | 9789048310647 | 176 pagina's

Titel Gluten- & zuivelvrij kookboek : snelle en lekkere gerechten voor elk moment
Uniforme titel Gluten- en zuivelvrij kookboek
Auteur Grace Cheetham
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Claudia Dispa
Type materiaal Boek
Uitgave [Utrecht] : Veltman Uitgevers, [2015]
Overige gegevens 176 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Simply gluten-free & dairy-free. - Duncan Baird Publishers, 2011
ISBN 9789048310647
PPN 383414180
Rubriekscode 629.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dieetrecepten; Coeliakie ; Dieetrecepten; Lactose-intolerantie
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Dieetrecepten