Per ongelukt! [Dyslexie editie]
Boek

Per ongelukt! [Dyslexie editie] ([2015])/ Simon van der Geest

Stel, je moeder zit in de gevangenis, maar ze is onschuldig. En die gevangenis staat op een streng bewaakt eilandje in de Waddenzee. Dan bedenk je een onwaarschijnlijk bevrijdingsplan. Vanaf ca. 9 jaar. Gedrukt in Dyslexie-letter.

Aanwezigheid

Recensie

Stel, je moeder zit in de gevangenis, maar ze is onschuldig. En die gevangenis staat op een streng bewaakt eilandje in de Waddenzee. En je vader, daar heb je ook niets aan, want die zit de hele dag te gamen. Wat doe je dan? Dan bedenk je een onwaarschijnlijk bevrijdingsplan. Tenminste, dat doet Ro. Samen met zijn vrienden Archie en Lela begint hij in een afgelegen schuur aan een fantastische uitvinding te werken. Want soms moet je iets doen wat niemand ooit gedurfd heeft, hoe gevaarlijk en onmogelijk het ook is... Dit Kinderboekenweekgeschenk 2015 past goed bij het thema van de Kinderboekenweek: 'Raar, maar waar!', dat draait om natuur, wetenschap en techniek. Op onderzoek uitgaan en te weten willen komen hoe de wereld in elkaar zit is een natuurlijke drijfveer van kinderen. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 159 pagina's

Titel Per ongelukt! [Dyslexie editie]
Auteur Simon van der Geest
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, [2015]
Overige gegevens 159 pagina's - zwart-witte illustraties - 24 cm
Annotatie Een uitgave van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek ter gelegenheid van de Kinderboekenweek 2015 - Tekst opgemaakt in Dyslexie lettertype
PPN 393202224
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Uitvindingen
Taal Nederlands