Disney Planes 2
Boek

Disney Planes 2 redden & blussen ([2015?])/ [naar] Disney, geïllustreerd door Art Mawhinney ; bewerking [uit het Engels]: Rikky Schrever

Het is tijd voor het jaarlijkse Mais Festival in Propellerheide. Kun je alle voorwerpen en vrienden van Dusty vinden? Groot formaat zoekboek rond de figuren uit de Disney-film 'Planes 2'. Met vrolijk gekleurde illustraties en zoekopdrachten. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

In Propellerheide bereidt iedereen zich voor op het jaarlijkse Mais Festival. Maar er zijn nog niet voldoende brandweerlieden, dus blijft het vliegveld nog dicht. Het sympathieke sproeivliegtuigje Dusty, bekend van de Disney-films 'Planes', wil graag leren hoe hij branden kan blussen. Als er brand uitbreekt in het park en alle gasten in veiligheid moeten worden gebracht, komt dat goed van pas. Dusty is de held van de dag. Zoekboek waarbij op elke dubbele pagina een andere locatie centraal staat, bijvoorbeeld het Nationaal Park, de hangar, de werkplaats of het festivalterrein. In een kader staan op elke pagina enkele regels verhalende tekst, waarin ook een zoekopdracht wordt gegeven. Daaronder worden ca. zeven voorwerpen uitgelicht, die soms alleen als plaatje, maar soms met de naam erbij worden vermeld. Sommige woorden zijn erg onbekend of vergezocht: maisbuxus, verzamelbeker. Achterin is een dubbele pagina opgenomen met extra zoekopties. Ook deze opties staan in een overzichtelijk kader. Kleurrijke, vrolijke uitgave voor de fans van de film. Deel uit de serie 'Kijk- en zoekboek'*. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781450886710

Titel Disney Planes 2 : redden & blussen
Uniforme titel Planes 2
Auteur Art Mawhinney
Secundaire auteur Rikky Schrever ; Walt Disney
Type materiaal Boek
Uitgave Lincolnwood, Illinois : Pi kids®, Publications International, Ltd., [2015?]
Overige gegevens 20 ongenummerde pagina's - illustraties - 31 cm
Annotatie Vertaling van: Planes fire & rescue. - (c)2014.- (Look and find®)
ISBN 9781450886710
PPN 392137216
Thematrefwoord Vliegtuigen ; Zoekboeken
Taal Nederlands