La felicidad es un té contigo
Boek

La felicidad es un té contigo (febrero de 2015)/ Mamen Sánchez

De plannen die de Britse eigenaren hebben met een Spaans cultureel tijdschrift heeft verstrekkende gevolgen voor de vier vrouwen die het tijdschrift runnen.

Aanwezigheid

Recensie

De Spaanse schrijfster (1971) studeerde journalistiek, volgde aanvullende colleges Franse en Engelse literatuur. Ze is als adjunct-redacteur van het Spaanse tijdschrift ¡Hola! en als redacteur van de Mexicaanse editie hiervan, in de voetsporen getreden van haar grootouders, de oprichters van dit bekende roddelblad. Na haar debuutroman 'Gafas de sol para días de lluvia' publiceerde ze tot heden vier romans en drie kinderboeken. In deze roman vol vrolijke, dramatische, en absurde gebeurtenissen, en romantiek, draait het om de gevolgen van de plannen van de Britse eigenaren van een Spaans cultureel tijdschrift, gerund door vijf enthousiaste vrouwen. De vele personages vertegenwoordigen typetjes als de stijve Brit, de temperamentvolle Andalusische, de stuntelige politiecommissaris, het sloofje en de moederlijke leidinggevende, maar ze hebben net dat kleine beetje eigen persoonlijkheid meegekregen dat ze interessant maakt en betrokkenheid schept bij hun situatie. Met deze smakelijk vertelde roman bevestigt de schrijfster haar sinds haar debuut opgebouwde reputatie van bestsellerauteur.

Specificaties

Spaans | 9788467042146 | 334 pagina's

Titel La felicidad es un té contigo
Auteur Mamen Sánchez
Type materiaal Boek
Editie Tercera impresión;
Uitgave Barcelona : Espasa, febrero de 2015
Overige gegevens 334 pagina's - 19 cm
Annotatie 1e druk van deze uitgave: septiembre de 2014. - Oorspronkelijke uitgave: Barcelona : Espasa, 2013. - (Espasa narrativa)
ISBN 9788467042146
PPN 391985124
Genre feministische verhalen - romantische verhalen - humoristische roman
Taal Spaans

Relaties/Serie

Colección Booket
Boek

Colección Booket (2001-...)

vol. 2589
Uitgeleend