Disney Minnie
Boek

Disney Minnie mijn leukste verhaaltjes ([2015?])/ [naar] Disney, vertaling [uit het Engels]: Rikky Schrever ; illustraties van Disney Storybook Artists

Hardkartonnen prentenboek met drie verhalen over Minnie Mouse en haar vrienden. Met kleurrijke computeranimaties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Hardkartonnen prentenboek met drie verhalen rond de bekende tekenfilmfiguren, verteld vanuit het perspectief van Minnie. In het eerste verhaal gaan de vrienden koekjes bakken, wat prima lukt door het goede teamwerk. In 'Minnies strikkenparadijs' laat Minnie trots haar nieuwe winkel zien, waarin ze strikken in alle soorten en kleuren verkoopt. En in het laatste verhaal beschermt Minnie de kikker die door een boze Mickey en Goofy achtervolgd wordt omdat hij door zijn wilde sprong hun schaakspel omver heeft gegooid. De verhaaltjes hebben niet veel om het lijf, het boek moet het hebben van de bekendheid van de figuren. Stevige uitgave met gewatteerd omslag; door de vierkante uitsparing in het midden is een vrolijke Minnie te zien. De kleurrijke computeranimaties zijn gebaseerd op de (moderne, 'gladde' versie) van de animatiefilms. In dezelfde uitvoering verscheen ook 'Met Mickey en Minnie op avontuur'*. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781450885041 | 37 pagina's

Titel Disney Minnie : mijn leukste verhaaltjes
Uniforme titel Minnie
Instelling Disney Storybook Artists
Secundaire auteur Rikky Schrever ; Walt Disney
Type materiaal Boek
Uitgave Lincolnwood, Illinois : Pi kids®, Publications International, Ltd., [2015?]
Overige gegevens 37 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Disney Junior - Vertaling van: Minnie : my first treasures. - (c)2014
ISBN 9781450885041
PPN 392138549
Genre verhalenbundel
Taal Nederlands