Route.nl
Boek

Route.nl jaarboek 2015 : 291 routes, tips & inspiratie : het beste uit een jaar route.nl ([2015])/ hoofdredactie Karola van Kolk, routes Gaby Kerkhofs en Aad Bot ; eindredactie Tekstbureau Link & Co ; cartografie Falkplan B.V.

Recensie

Route.nl is een website van het samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties en bedrijven waaronder de VVV, Falk (kaarten & navigatie), Natuurmonumenten, hotelketens, reisbureaus, Staatsbosbeheer en fietsverkopers. Doel is de recreatie te bevorderen met kant en klare en wandel- en fietsroutes. In dit kleurrijke jaarboek worden zo'n 300 routes in Nederland en België gepresenteerd waarbij enkele net over de grens met Duitsland en Frankrijk gaan. De fietsroutes (circa 30 tot 60 km) zijn trouwens veruit in de meerderheid. Iedere route beslaat een pagina. Daarop staat een overzichtskaartje (met fietsknooppunten), een aanbevolen accommodatie, wat wervende informatie over het karakter van de route en de regio en een paar foto's. De gedetailleerde route-informatie is te downloaden van route.nl. Geheel onpartijdig is de keuze van bestemming en verblijf natuurlijk niet, maar de spreiding over de landen is goed en in zoveel aanbod zit voor ieder wat wils.

Specificaties

Nederlands | 370 pagina's

Titel Route.nl : jaarboek 2015 : 291 routes, tips & inspiratie : het beste uit een jaar route.nl
Auteur Gaby Kerkhofs
Secundaire auteur Aad Bot ; Karola van Kolk
Type materiaal Boek
Uitgave Eindhoven : Route.nl, [2015]
Overige gegevens 370 pagina's - illustraties, kaarten - 28 cm
Annotatie Met index
PPN 393355306
Rubriekscode Europa 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Fietstochten; West-Europa ; Wandeltochten; West-Europa ; Nederland ; België ; Hessen ; Baden-Württemberg ; Auvergne
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Europa (West-Europa)