Je kunt je leven helen
Luisterboek

Je kunt je leven helen meditaties voor een blakende gezondheid ([2015])/ Louise Hay, met Ahlea Kadro en Heather Dane ; ingesproken door Edith Hagenaar

Meditaties en affirmaties om te ondersteunen in het helen van gezondheid, fitheid en lichaam door het veranderen van gedachtepatronen en voedingspatronen.

Aanwezigheid

Recensie

De meditaties en positieve affirmaties betreffen het met liefde voeden van je lichaam en liefdevolle boodschappen aan jezelf geven. Jezelf liefhebben en je goed voelen zijn voorwaarden voor een goede gezondheid. De gedachten die je verkiest te denken zijn bepalend voor je geestelijk en lichamelijk welbevinden. Met je gedachten schep je je toekomst. Na een welkom volgen acht meditaties/visualisaties gericht op respectievelijk verbinding, aanvaarden van lichamelijke volmaaktheid, luisteren en luisteren naar het lichaam, een gezond lichaam, gezonde geest en een gezonde spijsvertering. Als je in een staat van liefdevolle aanvaarding bent kun je liefdevol luisteren naar je lichaam. De meditaties worden afgesloten met affirmaties voor een blakende gezondheid. De meditaties worden begeleid door rustige elektronische achtergrondtonen. De stem die de meditaties inspreekt is rustig en vriendelijk waardoor de luisteraar zich eenvoudig over kan geven aan een gevoel van ontspanning. Prima ondersteuning om spanningsklachten die verband houden met voeding aan te pakken.

Specificaties

Nederlands

Titel Je kunt je leven helen : meditaties voor een blakende gezondheid
Auteur Louise L. Hay
Secundaire auteur Ahlea Kadro ; Heather Dane ; Edith Hagenaar
Type materiaal Luisterboek
Uitgave [Enschede] : Palaysia Productions, [2015]
Overige gegevens 1 cd (ongeveer 78 min.) - 12 cm
PPN 393552659
Rubriekscode 611.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Alternatieve geneeswijzen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Alternatieve geneeswijzen