Pupil
Boek

Pupil (juli 2015)/ Julie Kagawa, vertaling [uit het Engels]: Karin de Haas

De jonge drakin Ember (16) uit Talon begint aan de tweede fase van haar opleiding: in haar menselijke gedaante opgaan in de mensenwereld. Al snel wordt Ember verliefd op een mensenjongen. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De jonge drakin Ember (16) uit Talon begint aan de tweede fase van haar opleiding: in haar menselijke gedaante opgaan in de mensenwereld. Al snel wordt Ember verliefd op een mensenjongen. Ember weet niet dat hij deel uitmaakt van een orde die alle draken wil uitroeien. Daarnaast maakt Ember kennis met een drakenrebel die het strenge regime van Talon is ontvlucht. Door deze ontmoetingen begint Ember te twijfelen aan haar opleiding en de onverbiddelijke wetten van Talon. Een spannend fantasyverhaal over een opstandige, nieuwsgierige jonge drakin die op zoek is naar haar identiteit en de waarden en normen waar ze voor wil staan. Het verhaal sluit af met een pittige cliffhanger. Verschillende personages vertellen in de ik-vorm het verhaal. Kagawa schreef eerder twee young-adultseries: 'The Iron Fey' en 'Blood of Eden'. Beiden waren internationaal zeer succesvol. Dit boek is het eerste deel van de 'Talon Saga'. Een echte pageturner vol actie, geheimen en romantiek. Vanwege de grote rol die de verboden menselijke liefde speelt, ook leuk voor meiden die weinig fantasy lezen. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789402701401 | 413 pagina's

Titel Pupil
Auteur Julie Kagawa
Secundaire auteur Karin de Haas
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins Young Adult, juli 2015
Overige gegevens 413 pagina's - 22 cm
Annotatie Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met Harlequin Books SA - Vertaling van: Talon. - Toronto, Canada : Harlequin Enterprises Limited, (c)2014
ISBN 9789402701401
PPN 392071673
Genre science-fiction
Thematrefwoord draken ; Verliefdheid
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Talon saga
Boek

Talon saga (2015-...)

vol. 1
Uitgeleend
Julie Kagawa