Waar een wiel is, is een weg
Boek

Waar een wiel is, is een weg hoe je met kleine dingen het verschil maakt (april 2015)/ Jaap Bressers, redacteur Isabel Timmers

De rolstoelafhankelijke cabaretier laat zien hoe je met kleine dingen het verschil kunt maken en hoe tegenslagen als een nieuwe kans gezien kunnen worden.

Recensie

Dit eerste boek van de cabaretier en spreker Jaap Bressers laat zien hoe je met kleine dingen het verschil maakt, zowel in je privéleven als op je werk. De cabaretier was voorbestemd om een topmanager te worden, maar zijn leven veranderde totaal toen hij op 21-jarige leeftijd bij een duikongeluk zijn nek brak en in een rolstoel belandde. In 27 korte hoofdstukken vertelt hij met veel humor over het omgaan met tegenslagen, het realiseren van doelen, het najagen van dromen en over het leven vieren. Tijdens zijn revalidatieperiode heeft hij gemerkt dat humor een belangrijke inspiratiebron is om tegenslagen het hoofd te bieden en ze te zien als kans op vernieuwing. Elke tegenslag bevat ook weer een lichtpuntje, er zit altijd ook nog een andere kant aan. Na zijn vele optredens heeft Bressers nu ook deze boodschap op creatieve en inspirerende wijze vormgegeven in dit boek. Een boek om meerdere malen te lezen, ter lering en vermaak. Jaap Bressers (1983) treedt op als cabaretier in theaters, geeft daarnaast workshops en presentaties voor kleinere groepen en organisaties.

Specificaties

Nederlands | 9789462960015 | 184 pagina's

Titel Waar een wiel is, is een weg : hoe je met kleine dingen het verschil maakt
Auteur Jaap Bressers
Secundaire auteur Isabel Timmers
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave [Culemborg] : AnderZ, april 2015
Overige gegevens 184 pagina's - foto - 21 cm
Annotatie 1e druk: februari 2015
ISBN 9789462960015
PPN 393570533
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst