Boris ziet het licht
Boek

Boris ziet het licht (februari 2015)/ Andrew Joyner & Aag Vernelen

Boris krijgt bezoek. Ellen en Fred blijven slapen in de tent. Dat is leuk! Maar in het donker is het best eng. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het is altijd leuk als er vriendjes komen logeren, vooral als je met ze in een tent mag slapen. Samen spelletjes doen is gezellig, maar als het donker wordt is alles toch wel griezelig. Er gebeuren zulke vreemde dingen... De drie varkentjes worden steeds banger. Boekje voor kinderen die net kunnen lezen. De tekst bestaat uit korte zinnen die gedeeltelijk in tekstballonnen zijn afgedrukt en soms in een quasi-handgeschreven letter. Duidelijke lettertypes. De illustraties beslaan meestal de volledige pagina. Stripachtige, vrij losse tekeningen in zachte kleuren. Achterin het boek staan een aantal vragen over de inhoud (zonder antwoorden) en aanwijzingen om een schaduwportret te maken. Het verhaal is niet heel origineel maar wel herkenbaar en door de stripachtige stijl aantrekkelijk voor de doelgroep. Verzorgde uitgave, met stevig wit papier en aantrekkelijk omslag. Zelfstandig te lezen deel van een serie* voor beginnende lezers. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462343191 | 67 pagina's

Titel Boris ziet het licht
Auteur Andrew Joyner
Secundaire auteur Aag Vernelen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Sint-Niklaas : Abimo, februari 2015
Overige gegevens 67 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Colofon vermeldt: Vertaling: Aag Vernelen. - Vertaling uit het Engels - Vertaling van: Boris sees the light. - Melbourne : Puffin, (c)2011
ISBN 9789462343191
PPN 392838532
Thematrefwoord Kamperen ; Angsten
Taal Nederlands