Graag traag, Boris
Boek

Graag traag, Boris (februari 2015)/ Andrew Joyner & Aag Vernelen

Boris gaat op stap met zijn klas. Blijf bij de juf, Boris! Maar Boris ziet van alles. Dat gaat vast mis. AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het varkentje Boris is op stap met zijn klas. Ze gaan naar het museum, lunchen in het park en krijgen fietsles. Boris let vaak niet op of gaat zijn eigen gang en daar komen dus, tot groot ongenoegen van juf puf, brokken van! Grappig verhaaltje dat door het thema (creatieve eigenzinnigheid) en de speelse opmaak de doelgroep wel aan zal spreken. De paginagrote, kleurrijke illustraties zijn humoristisch, bevatten geinige details en veel tekstballonnen, waardoor het geheel leest als een strip. De geringe hoeveelheid aan tekst is simpel. Gedrukt in lettertypes van verschillende groottes. Aantrekkelijk, felgekleurd omslag. Achterin staan een knutseltip en een aantal vragen over de tekst. Deeltje uit een vierdelige serie over Boris*. Een verfrissende aanwinst voor de eerste leesboekjeskast. AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462343184 | 71 pagina's

Titel Graag traag, Boris
Auteur Andrew Joyner
Secundaire auteur Aag Vernelen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Sint-Niklaas : Abimo, februari 2015
Overige gegevens 71 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Colofon vermeldt: Vertaling: Aag Vernelen. - Vertaling uit het Engels - Vertaling van: Slow down Boris. - Melbourne : Puffin, (c)2011
ISBN 9789462343184
PPN 39283846X
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Schoolreizen
Taal Nederlands