The wedding ringer
DVD

The wedding ringer ([2015])/ directed by Jeremy Garelick

Workaholic Dough heeft geen vrienden en huurt Jimmy in om getuige te zijn bij zijn huwelijk, maar er doet zich nog een complicatie voor.

Recensie

Amerikaanse komedie uit 2015 van Jeremy Garelick met Kevin Hart, Josh Gad en Kaley Cuoco. Dough Harris staat op het punt om te trouwen met de mooie Gretchen Palmer. Hij zit echter met een groot probleem. Doordat hij een workaholic is, heeft hij nooit tijd voor vrienden en kan daarom voor de bruiloft geen 'best man' vinden. Gelukkig kan hij terecht bij Jimmy Callahan, die zichzelf verhuurt als goede vriend voor 'losers' zonder vrienden. Jimmy haalt alles uit de kast om zich voor te doen als Doughs beste vriend, maar de vraag is hoelang ze deze poppenkast kunnen volhouden. Op de IMDb geven gebruikers een 6,7 van 10 punten. De Amerikaanse pers is erg kritisch over de film en geeft gemiddeld maar één ster. Justin Chang (Variety 15-1-'15) zegt: 'A well-cast but clumsily assembled buddy-for-hire comedy that increasingly smacks of desperation as it approaches it's big-day climax.' Tom Huddleston (Time Out 16-2-'15) vindt de film ouderwets en saai en de grappen erg vervelend en geeft 2 sterren.

Specificaties

Engels | 8712609649659

Titel The wedding ringer
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jeremy Garelick ; Kevin Hart ; Josh Gad ; Kaley Cuoco-Sweeting
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Sony Pictures Home Entertainment, [2015]
Overige gegevens 1 dvd-video (101 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting, Jorge Garcia. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten, 2015
ISBN 8712609649659
PPN 393657469
Genre humoristische roman
Taal Engels