Wish you well
DVD

Wish you well (2015)/ produced by Sara Elizabeth Timmins, David Baldacci, Karen S. Spiegel, directed by Darnell Martin

Twee kinderen, halfwezen met een zieke moeder, worden verzorgd door hun overgrootmoeder die woont op een boerderij in de bergen van Virginia.

Aanwezigheid

Recensie

Familiefilm van Darnell Martin (Cadillac records) met Mackenzie Foy (Interstellar; The twilight saga: breaking dawn), Ellen Burstyn en Josh Lucas. Bestsellerauteur David Baldacci bewerkte zelf zijn roman (vertaald als 'In het hart')* tot filmscenario. In 1940 verhuizen de 10-jarige Lou, haar 7-jarige broertje Oz en hun moeder van New York naar de boerderij van haar overgrootmoeder Louisa in Virginia. Bij een auto-ongeluk is haar vader is verongelukt en haar moeder zo zwaar gewond geraakt dat ze in een vegeterende toestand verkeert. Langzamerhand passen de kinderen zich aan aan hun nieuwe omgeving en leren hun wijze overgrootmoeder kennen. De familie krijgt hulp van een advocaat wanneer een kolen- en gasmaatschappij op oneerlijke wijze het land van Louisa wil opkopen. Een echte 'streekroman', op locatie gefilmd in Zuid-Virginia, met prachtige beelden van de bergen en bossen in herfstkleur.

Specificaties

Engels | 8717185537901

Titel Wish you well
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Darnell Martin ; Sara Elizabeth Timmins ; Ellen Burstyn ; Mackenzie Foy ; Josh Lucas ; David Baldacci
Type materiaal DVD
Uitgave [Harderwijk] : marketed and distributed by BBI, 2015
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 100 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Josh Lucas, Ned Bellamy. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op een roman van David Baldacci - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Copper Beech Productions, 2013
ISBN 8717185537901
PPN 393522628
Genre streek- en boerenroman
Thematrefwoord Virginia
Taal Engels