Mijn eerste Van Dale babyboekje
Boek

Mijn eerste Van Dale babyboekje voorleeswoordenboekje vanaf 3 maanden ([2015])/ geschreven door Liesbeth Schlichting, Betty Sluyzer, Marja Verburg, getekend door Paula Gerritsen

Stoffen knisperboekje waarin zeven boerderijdieren via een gedichtje worden voorgesteld. Met eenvoudige kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 maanden.

Recensie

Deze stoffen uitgave van Van Dale is een woordenboekje voor de allerkleinsten. Het is een vierkant boekje met een knisperende vulling. Tegen een heldere, effen kleur zijn diverse boerderijdieren afgebeeld in een vrij eenvoudige stijl: dikke zwarte lijnen en ingekleurde vakken. Elk dier heeft zijn eigen pagina en een eigen vierregelig gedichtje waarin het gedrag of eigenschappen van het dier aan de orde komen. De gedichtjes zijn erg eenvoudig en weinig origineel. Het kuikentje heeft een aaibaar zacht velletje van stof. Doordat de illustraties samengaan met een versje op rijm, biedt dit boekje een bredere voorleeservaring dan vergelijkbare boekjes met enkel woorden bij de illustraties. Door de versjes zal het boekje ook langer boeiend zijn voor kinderen. Vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789460772207

Titel Mijn eerste Van Dale babyboekje : voorleeswoordenboekje vanaf 3 maanden
Auteur Liesbeth Schlichting
Secundaire auteur Betty Sluyzer ; Marja Verburg ; Paula Gerritsen
Type materiaal Boek
Uitgave [Utrecht] : Van Dale Uitgevers, [2015]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - tekeningen - 14 cm
ISBN 9789460772207
PPN 393580741
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Boerderijen ; Dieren ; Rijmvertellingen ; Stoffen boeken
Taal Nederlands