Holiday on sand
Boek

Holiday on sand ([2015])/ Manon Sikkel, Ingrid Robers

Tijdschriftachtig lees- en doeboek naar de IzzyLove-verhalen. Met een spoedcursus flirten, tips voor een eigen reisblog, recepten en van alles over verliefdheid. Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Vakantiedoeboek in de stijl van de serie IzzyLove. Het boek (A4-formaat), dat aan een tijdschrift doet denken, staat vol met tips over het maken van een reisblog, hoe je een vakantievriendje vindt, hoe je iemand verliefd op je kan laten worden, een zomerhoroscoop, recepten, puzzels, een spoedcursus flirten en nog veel meer. Verliefdheid is de rode draad. Met natuurlijk ook een nieuw verhaal over IzzyLove. IzzyLove moet met haar ouders mee op vakantie naar Zwolle, wandelend notabene. Daar heeft ze helemaal geen zin in. Totdat Ezra, de jongen op wie ze al heel lang verliefd is, ook naar Zwolle blijkt te gaan. Maar dit verloopt niet helemaal vlekkeloos. De full-colouruitgave is speels, maar wat rommelig vormgegeven. Voor de teksten is gebruikgemaakt van diverse lettertypes en -kleuren. Daarbij staan allerlei soorten kleurenillustraties, zoals foto's, collages en tekeningen. Voor de fans van IzzyLove een leuke aanvulling op de serie, maar inhoudelijk gezien heeft het weinig om het lijf. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021016627 | 80 pagina's

Titel Holiday on sand
Auteur Manon Sikkel
Secundaire auteur Ingrid Robers
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2015]
Overige gegevens 80 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Dubbeldik zomerboek. - Logo op titelpagina: Izzy Love. - Colofon vermeldt: illustraties Ingrid Robers - De columns van IzzyLove verschenen eerder in: Tina - Met literatuuropgave
ISBN 9789021016627
PPN 391543881
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Verliefdheid
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Verliefdheid