De Jeugd van Tegenwoordig, ook maar mensen
Boek

De Jeugd van Tegenwoordig, ook maar mensen ([2015])/ tekst: Jerry Goossens, Job de Wit, Pepijn Lanen, Olga Kortz, Joost van Bellen, Irfan Er en Henkjan Olink, Gee, Kees 't Hart, Dennis Weening, fotografie: Isabella Rozendaal, Anouk Erisman, Nils Kenninck, Mike Roelofs, Elza Jo, Patrick Visser ; illustraties: Freddy, WiWa

Fotoboek over de Nederlandse hiphopgroep De Jeugd van Tegenwoordig, verschenen naar aanleiding van hun tienjarig bestaan, met interviews, dagboekfragmenten, tekeningen, songteksten en lijstjes.Fotoboek over de Nederlandse hiphopgroep De Jeugd van Tegenwoordig, met interviews, dagboekfragmenten, tekeningen, songteksten en lijstjes. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Foto- en bladerboek van en over de nederhoppers van De Jeugd van Tegenwoordig, verschenen naar aanleiding van hun tienjarig bestaan. Begonnen als lollige eendagsvlieg, maar ondertussen zijn Vjèze Fur, Faberyayo, Willy Wartaal en Bas Bron uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse muziekscene. Watskeburt en Sterrenstof, hun grootste hits zijn al weer wat jaartjes oud, maar hun originele taalgebruik en creatieve sound blijft even fris als altijd. In dit boek blikken de heren op geheel eigen wijze terug op hun 'superdecennium'. Met teksten, interviews, mails, tekeningen, cocktailrecepten (de band houdt graag hun reputatie als enorme zuipschuiten in stand), veel kleurenfoto's, dagboekfragmenten, meningen van anderen en lijstjes. Overgoten met hun typische ontregelende en talige humor. Een bonte uitgave van een bont groepje. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789038899954 | 237 pagina's

Titel De Jeugd van Tegenwoordig, ook maar mensen
Uniforme titel De Jeugd van Tegenwoordig
Secundaire auteur Jerry Goossens ; Isabella Rozendaal
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Nijgh & Van Ditmar, [2015]
Overige gegevens 237 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met index
ISBN 9789038899954
PPN 383853176
Rubriekscode 785.73
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Jeugd van Tegenwoordig, De
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Jeugd van Tegenwoordig