Maak vast!
Boek

Maak vast! rits, knoop, veters en nog veel meer! ([2015])/ tekst: Patricia Hegarty

Rits Kikkers mond open en weer dicht en knoop Varkens neus los en vast. Hardkartonnen prentenboek dat kinderen leert een rits, een knoop, klittenband, een drukker en veters te hanteren. Met illustraties in felle kleuren. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Rits Kikkers mond open en weer dicht, knoop Varkens neus los en vast, strik de staarten van de muisjes en maak ze weer los... Deze 'doe-uitgave' voor jonge kinderen telt tien mooi afgewerkte kartonpagina's met afgeronde hoeken. Elke dubbele pagina bevat een oefenelement, een rits, een knoop, klittenband, een drukker of een veter, met daarbij telkens een korte, gerichte opdracht. De tekst wordt ondersteund door grote en kleurrijke illustraties van vriendelijke dieren én met een aantal beelden waarop steeds stap-voor-stap te zien is hoe de opdracht uitgevoerd moet worden. Het boek verbetert onder andere de oog-handcoördinatie en de motorische vaardigheden. De uitgave is degelijk uitgevoerd en hierdoor prima geschikt voor veelvuldig gebruik door kinderhandjes. Een kleurrijk boekje waarin baby's en peuters hun ogen en vingers de kost kunnen geven! Bijna alle opdrachten zijn zonder de hulp van een volwassene uit te voeren. Voor thuis, bij de kinderopvang of op de peuterspeelzaal. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048311613

Titel Maak vast! : rits, knoop, veters en nog veel meer!
Auteur Patricia Hegarty
Secundaire auteur Fhiona Galloway
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2015]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Colofon vermeldt: illustraties (c)Fhiona Galloway - Vertaling van: Zip it. - London : Little Tiger Press, 2015
ISBN 9789048311613
PPN 391746103
Taal Nederlands